Fucking monday

Jomensuck. Så var det måndag igen. Jag förstår inte hur det går till? Att det alltid blir måndag.

I dag är det en stor dag, jag är SÅ nervös. Jag ska köra mitt in till stan själv med bil och hem igen, det har jag aldrig gjort utan får helt lita på gps i mobilen; Waze. Och vara och hålla en utbildning för typ 40 personer. (det gör mig inget men bilkörningen)

****

I går var jag och klippte mig, sa åt frisören att bara ta topparna. Hon klippte av mig halva håret!! Men WTF! Hur tänkte hon nu liksom? Jag ser helt snaggat ut. Inte kom jag för mig att säga nåt, jag blev alldeles ställd. Hon var väldigt stressad och hörde inte ett ord på vad jag sa. Fy så jag ser ut nu. Väldigt missnöjd.

Jävla bitch. Och jag ska ska träffa massa viktiga människor idag.

Usch för frisörer. Finns det inga bra?

****

Mensen borde komma antågande snart och vårt försök nummer 200 borde komma i gång. I bland känns allt så meningslös. Varför bry sig? Inget funkar ju ändå.

****

Och var tog sommaren vägen? Va?

Kommentarer

  1. Fy för frisörer som inte lyssnar. Så många gånger jag blivit gråtfärdig och missnöjd men precis som du inte vågat säga något. En gång ringde jag tillbaka och pratade med frisören eftersom jag betalat över 1000 kr för slingor som inte syntes alls. Svaret jag fick var att hon nog inte passar mig som frisör!!!! Blev helt paff. Efter många om och men så gick hon med på att slinga om det men då skulle jag gå dit på en tid hon bestämde när det passade henne. Blev så sur att jag aldrig satte min fot där mer. Hoppas att bilkörningen gick bra idag.kramar Lina

    SvaraRadera
  2. Ååå, inte tappa hoppet kära du! Jag VET hur det känns när det aaaaaaldrig vill funka men WTF, någon gång måste det ju bara bli bra, det måste!

    Jag klippte mig också, i fredags, två decimeter - känns som om hon bara klippt rakt av. Jag har ganska tjockt hår så plattar jag det inte ser jag ut som Hedvig i barnprogrammet :(

    Spännande med dina jobb. Men... är du socionom? Eller något liknande? Låter nästan så på din beskrivning. Berätta gärna vad du gör, jag är sååååå nyfiken :)

    Hur som helst, önskar dig lycka till oavsett i vilket jobb du landar.

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, man orkar liksom inte hoppas längre utan kör bara på.

      Nej, jag är inte socionom. Men jag jobbar i en ganska liten yrkesgrupp så att skriva det här kan göra att man hittar mig direkt. Men jag kan maila dig? Eller skriva på din blogg utan du publicerar?

      Tack <3

      Kram

      Radera
  3. Jag vet! Mitt problem är min "inre stress" om du förstår vad jag menar. Klockan tickar nästan mer i hjärnan än i övriga kroppen. Men att hoppet sviker periodvis, vore konstigare om det inte gjorde det kan jag tycka. Tanken att man skulle ge upp, den tanken kan jag inte tänka alls. Så då återstår bara att köra på, stoppa huvudet i sanden ibland och köra. Det MÅSTE gå!!!

    Såklart kan du skriva till min blogg utan att jag publicerar. Annars har jag mailadress (solm jag kanske skulle lägga ut på bloggen tänker jag nu):

    jeane_quidote@hotmail.com

    Skriv där det känns bäst - spännande :)

    Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering